Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
NURMES, MA'A Äiti Maa I-kurssi

 

Kurssiviikonloppu sisältää kaksi kurssia. Voit käydä toisen tai heti molemmat samana viikonloppuna:

MA'A Äiti Maa -energiahoito, I-taso
(itsehoito ja meditaatio)

pe 30.3.2018, Nurmes
klo 10-18

Kurssi antaa osallistujalle helposti omaksuttavan, lempeän voimakkaan energiahoitamisen kyvyn, maadoittumisen sekä meditaatioita avuksi omaan kasvuun ja hyvinvointiin. Sopii aloittelijoille ja jo kokeneimmille.

Osallistuja saa fyysisen kehon hoidon lisäksi apua tunnepuolelle ja ajatusmaailmaansa, henkiseen kasvuun.
Äitimaan hoitoenergia ja tietoisuus vaikuttavat syvillä tasoilla hoitaen ja poistaen ongelmia juurineen, tuoden pysyvää ja myönteistä muutosta.
Kurssin antina on myös vankka yhteys Äiti Maahan, maadoittumisen vahvistaminen, yhdistyminen Äiti Maan sydämeen, joka myös lisää läsnäolemisen kykyä ja lisää sydäntietoisuutta elämään.

Äiti Maalla on voima puhdistaa hyvinvointiamme rajoittavia ehdollistumia, toimintamalleja, alitajuisia pelkoja, - painolastia ylipäätään. Maadoittuminen on kehossaan läsnäolemista ja Äitimaa auttaa avaamaan luovuuttasi ja tuo aitoa iloa olemukseen.

Kurssin hoitojen ja meditaatioiden vaikutuksesta osallistuja saa kokea yhteytensä voimistuvan pysyvästi sisäiseen ydinolemukseensa, korkeimpaan itseensä.

Äitimaa -hoidot ja -meditaatiot, tuovat elämän kokemiseen tasapainottavaa rauhaa ja onnellisuutta. Elämänlaatunsa voi kokea parantuvan, kun myötätuntoinen hyväksyntä ja ymmärrys kasvaa stressitason laskiessa.
Sydämesi avautuu yhä enemmän näkemään, havainnoimaan ja todella kokemaan aidosti elämää.

Kurssilaiset saavat yhteyden Äiti Maan parantaviin värähtelyihin myös kivien, kristallien, kasvien ja värien kautta ja saa siten käyttöönsä niiden laajan hyödyn.
Kurssin käynyt voi itsensä hoitamisen lisäksi myös puhdistaa esim. rakennuksissa ja eri tiloissa esiintyvää negatiivista, raskasta energiaa, poistaa mm. haitallisia energiasiteitä.

Tämä kurssi auttaa sinua Kristustietoisuuteen (tarkoittaa: ihmiskehityksen korkeammille tietoisuuden tasoille, uskontoihin sitoutumaton).
Osallistuja vastaanottaa kaksi eri vihkimystä: initiaation Äitimaan energiaan/tietoisuuteen sekä initiaation Kristusenergiaan ja tietoisuuteen.

Salli Äiti Maan hoivaavan voiman koskettaa ja tule mukaan sisäiseen muutokseen ja sitä kautta mieleisesi elämän luomiseen!

Ykköskurssin jälkeen on mahdollista käydä päivän kestävä II-tason kurssi, jolla saadaan lisäoppia ja initiaatio toisten hoitamiseen, hoitovoiman vahvistuminen. III-taso on syventävä taso, intensiivikurssi heille, jotka haluavat entisestään voimistaa hoitojaan, laajentaa yhteyttään ja mennä syvemmälle itensä työstämisessä.

Osallistumismaksu 150e, (opisk.eläkel.tyött. 135e, kertaajat 75e)

Kurssinvetäjänä: Hoitomenetelmän perustaja, energiaterapeutti, kouluttaja Netta Cosgrove
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

**********************************************************************

MA'A Äiti Maa -energiahoito, II-taso
(toisten hoitaminen, hoitovoiman lisäys)

la 31.3.2018, Nurmes
klo 10-18

II-kurssitaso tuo hoitojen syvenemisen ja laajentumisen, hoitosi voimistuvat ja opit hoitamaan myös toisia. Yhteytesi Äitimaahan vahvistuu entisestään ja saat hoitoihisi uusia menetelmiä.

Kurssilla saamasi vihkimykset mahdollistavat pääsyn tietoisuuden korkeammille tasoille, kykenet tekemään voimallisimpia hoitoja ja yhteytesi omaan sisimpääsi, todelliseen itseesi vahvistuu.

Sydämen avautuminen edesauttaa ja nopeuttaa omaa matkantekoasi. Menneestä irtipäästäminen on helpompaa ja vastaavasti uudelle avautuminen nopeutuu.

Ihmiskunnan kasvun yhteydessä puhutaan Kristustietoisuudesta. Se on korkean, puhtaan tietoisuudentason tila, johon me kaikki olemme kasvamassa, kukin omalla tavallaan ja vauhdillaan. Kyse on yksinkertaisesti luonnollisesta kehityksestä, jossa ihmiskuntana olemme mukana.

Saatuasi II-tason vihkimykset, saat mahdollisuuden nopeampaan tietoisuuden kasvuun myös tämän Kristusaspektin kautta, mikä liittyy voimakkaasti MA'A™ Äiti Maa hoito- ja meditaatiolinjaan.

Hoitamalla toisia pystyt edesauttamaan myös heidän avautumistaan tietoisuuden korkeammille tasoille ja voit auttaa heitä maadoittamaan korkeat värähtelyt fyysiselle tasolle, kehoon. Kehomme tarvitsee usein apua myös vanhojen, raskaiden energioiden poistamiseksi.

II-tason voi hyvin käydä myös omaksi hyödykseen, henkilökohtaista kasvua varten, ellei ole aikomusta alkaa tehdä toisille hoitoja.
Voit puhdistaa tilanteisiin, ihmissuhteisiin, paikkoihin, rakennuksiin, tavaroihin, ruokaan jne kertynyttä negatiivista energiaa sekä poistaa kehitystä ja hyvinvointia hidastavia ja estäviä energiasidoksia yhä tehokkaammin ja nopeammin.

Osallistuja vastaanottaa kaksi eri vihkimystä: initiaation Äitimaan energiaan/tietoisuuteen sekä initiaation Kristuksen energiaan ja tietoisuuteen. Molemmat nyt II-kurssitason voimakkuudella.

Halutessasi hoitolinjan todistuksen toisten hoitamista varten, saat sen käytyäsi MA'A Äiti Maa II-kurssitason ja suoritettuasi hyväksytysti vaaditun määrän hoitoja ollaksesi MA'A™ Äiti Maa -hoitaja.

Osallistumismaksu 150e, (opisk.eläkel.tyött. 135e, kertaajat 75e)

Kurssinvetäjänä: Hoitomenetelmän perustaja, energiaterapeutti, kouluttaja Netta Cosgrove
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan entisestään syventämään matkaa todelliseen Itseesi!


Lisätietoja hoitomenetelmästä: aitimaa.fi